Villa - For Sale - Tivat Tivat Montenegro


Na prodaju kuća u Tivtu

Tivat - Tivat - 85320Montenegro
Used
ID: 700011008-78
Total Rooms:
9
Bedrooms:
4
Bathrooms
3
Total SqM
220
Lot Size (m2)
280
Year Built
1875
English
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Tradicionalne autentične kuće (2) imaju zajedničku unutrašnju površinu od 220m2 (150m2 + 70m2) sagrađene na placu površine od oko 280m2 u prekrasnom dijelu Radovića, jedno od najvećih i najlepših mjesta na crnogorskom primorju. Nekretnina se nalazi u centralnom dijelu poluostrva Luštica sa prekrasnim pogledom na Bokokotorski zaliv. U neposrednoj blizini se nalaze predivne pješčane plaže (plaža Almara) kao i luksuzni kompleks Luštica Bay i hotel Chedi. Aerodrom Tivat se nalazi na udaljenosti od 12 km. Prva kuća ima ukupnu površinu od 150 m2 i sastoji se od tradicionalne primorske taverne, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije i kupatila. Na prvom spratu se nalaze 2 prostrane spavaće sobe sa prelijepim terasama i pogledom na prostranu baštu. Druga kuća ima površinu od 70 m2 i sastoji se od dvije male garsonjere od po 35 m2. Obije kuće su sagrađene 1875. i renovirane 2008. godine u tradicionalnom stilu sa prirodnim materijalima (kamen, drvo i cigle). Rijetka prilika da se kupe 2 nekretnine koje se smatraju dijelom kulturnog nasleđa.


Features

Mediteranean
Villa
Garden
Terrace/Deck
Stone
Wood
Fire Place
Furnished
Good reachable traffic
Near/On Beach
Near/On Sea
South
Electricity
Heating
Water
All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Managing Agent
Ljiljana Popovic - RE/MAX Capital
Ljiljana Popovic
Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Ljiljana Popovic

RE/MAX Capital

Dzordza Vasingtona 114
Podgorica

Podgorica, Podgorica, Montenegro
81000

Favourites

Share & Compare


Recently Viewed

Share & Compare