Działka - Sprzedaż - Budva Budva Czarnogóra


Exclusive land of grand proportions, Budva

Budva - Budva - 85310Czarnogóra
ID: 700021009-52
Powierzchnia całkowita (m²)
10,000
Kategoria
Agricultural Field, Land for Housing, Land for railroad, stations and related facilities, Park, Public Roads
Przeznaczenie gruntu
Cat.II Residential Area, Semi-Residential Area, Unspecified
Crnogorski
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Plac se nalazi na odmjerenoj nadmorskoj visini, u rijetkoj prirodnoj oazi Budve, sa koje se pruza pogled na grad i more. Indeks zauzetosti UP je do 25%, maksimalni indeks izgradjenosti je 0,90. Maksimalna spratnost je tri nadzemne etaže (ne racunajuci suteren). U kombinaciji kamena i stakla, modernog i tradicionalnog, sa tendencijom kompletnog ušuškavanja u zeleni ambijent, projekat nudi raritet na budvanskoj obali. Najmanje 40% parcele se oplemenjuje kroz hortikulturno uredjenje. U okviru stambenih zona mogu se planirati sadržaji koji ne ometaju osnovnu namjenu, kao što su: trgovina, ugostiteljstvo, smještaj turista, sport, rekreacija... Cjelokupan kompleks ima za cilj da odiše spojem moderne i tradicionalne arhitekture, vješto uklopljene u ambijent. Svaki objekat imace bazen i parking prostor, i bice povezani zajednickim stazama.
Budva je primorski gradic u Crnoj Gori i jedno od najstarijih naselja na Jadranu, koje je sacuvalo svoj istorijski centar sa mediteranskom arhitekturom, dok je obalno podrucje oko Budve postalo centar crnogorskog turizma, poznat po pješcanim plažama, bogatoj tradicionalnoj gastronomskoj ponudi i nocnom životu.Informacje dodatkowe

Widok na morze
Bieżąca woda
Prąd
Lokalizacja
Informacja przekazana przez agenta / właściciela biura uważana jest za dokładną i rzetelną, ale nie jest gwarantowana i powinna być niezależnie zweryfikowana.
Agent prowadzący
Ljiljana Kascelan - RE/MAX Riviera
Ljiljana Kascelan

Ljiljana Kascelan

RE/MAX Riviera


Pokaż...
Pokaż...

WYŚLIJ WIADOMOŚĆ

 
Ljiljana Kascelan

RE/MAX Riviera

Jadranski put bb
Budva

Budva, Budva, Czarnogóra
85310

Ulubione

Podziel się i porównaj


Ostatnio oglądane

Podziel się i porównaj