Zemesgabals - Pārdošana - Budva Budva Melnkalne


Exclusive land of grand proportions, Budva

Budva - Budva - 85310Melnkalne
ID: 700021009-52
Kopējā platība (m2)
10,000
Zemes kategorija
Lauksaimniecības zeme, Zeme mājokļiem, Zeme dzelzceļam, stacijai un citiem objektiem, Parks, Publiskie ceļi
Zemes lietojuma mērķis
Kat.II dzīvojamā platība, Daļēji apdzīvojams rajons, Nenoteikts
Crnogorski
Disclaimer:
Īpašumu aprakstu tulkojumu nodrošina Google Translate, un rezultātu precizitāte netiek garantēta. Iespējams, tulkojums nebūs atbilstošs aprakstam oriģinālajā valodā.
Plac se nalazi na odmjerenoj nadmorskoj visini, u rijetkoj prirodnoj oazi Budve, sa koje se pruza pogled na grad i more. Indeks zauzetosti UP je do 25%, maksimalni indeks izgradjenosti je 0,90. Maksimalna spratnost je tri nadzemne etaže (ne racunajuci suteren). U kombinaciji kamena i stakla, modernog i tradicionalnog, sa tendencijom kompletnog ušuškavanja u zeleni ambijent, projekat nudi raritet na budvanskoj obali. Najmanje 40% parcele se oplemenjuje kroz hortikulturno uredjenje. U okviru stambenih zona mogu se planirati sadržaji koji ne ometaju osnovnu namjenu, kao što su: trgovina, ugostiteljstvo, smještaj turista, sport, rekreacija... Cjelokupan kompleks ima za cilj da odiše spojem moderne i tradicionalne arhitekture, vješto uklopljene u ambijent. Svaki objekat imace bazen i parking prostor, i bice povezani zajednickim stazama.
Budva je primorski gradic u Crnoj Gori i jedno od najstarijih naselja na Jadranu, koje je sacuvalo svoj istorijski centar sa mediteranskom arhitekturom, dok je obalno podrucje oko Budve postalo centar crnogorskog turizma, poznat po pješcanim plažama, bogatoj tradicionalnoj gastronomskoj ponudi i nocnom životu.Īpašības:

Skats uz jūru
Atrašanās vieta
Elektrība
Ūdens
Visa objekta brokera/aģenta norādītā informācija tiek uzskatīta par uzticamu, taču nav pārbaudīta, tāpēc to būtu vēlams pārbaudīt individuāli. Netiek sniegtas nekādas garantijas vai pārstāvības.
Aģents
Ljiljana Kascelan - RE/MAX Riviera
Ljiljana Kascelan

Ljiljana Kascelan

RE/MAX Riviera


Parādīt...
Parādīt...

SŪTĪT ZIŅOJUMU

 
Ljiljana Kascelan

RE/MAX Riviera

Jadranski put bb
Budva

Budva, Budva, Melnkalne
85310

Izlase

Share & Compare


Nesen skatīts

Share & Compare