Terrain - Vente - Budva Budva Monténégro


Exclusive land of grand proportions, Budva

Budva - Budva - 85310Monténégro
ID: 700021009-52
10,000
Catégorie du terrain
Terrain agricole, Terrain constructible, Land for railroad, stations and related facilities, Parc, Public Roads
Destination du terrain
Cat.II Zone résidentielle, Zone semi-résidentielle, Non spécifié
Crnogorski
Disclaimer:
Les traductions de description des biens sont effectuées par Google Traduction. L'exactitude des traductions n'est pas garantie. La traduction peut ne pas correspondre à la description en langue originale.
Plac se nalazi na odmjerenoj nadmorskoj visini, u rijetkoj prirodnoj oazi Budve, sa koje se pruza pogled na grad i more. Indeks zauzetosti UP je do 25%, maksimalni indeks izgradjenosti je 0,90. Maksimalna spratnost je tri nadzemne etaže (ne racunajuci suteren). U kombinaciji kamena i stakla, modernog i tradicionalnog, sa tendencijom kompletnog ušuškavanja u zeleni ambijent, projekat nudi raritet na budvanskoj obali. Najmanje 40% parcele se oplemenjuje kroz hortikulturno uredjenje. U okviru stambenih zona mogu se planirati sadržaji koji ne ometaju osnovnu namjenu, kao što su: trgovina, ugostiteljstvo, smještaj turista, sport, rekreacija... Cjelokupan kompleks ima za cilj da odiše spojem moderne i tradicionalne arhitekture, vješto uklopljene u ambijent. Svaki objekat imace bazen i parking prostor, i bice povezani zajednickim stazama.
Budva je primorski gradic u Crnoj Gori i jedno od najstarijih naselja na Jadranu, koje je sacuvalo svoj istorijski centar sa mediteranskom arhitekturom, dok je obalno podrucje oko Budve postalo centar crnogorskog turizma, poznat po pješcanim plažama, bogatoj tradicionalnoj gastronomskoj ponudi i nocnom životu.Caractéristiques

RDC autonome
Eau courante
Electricité
Vue sur mer
La présente annonce immobilière a été rédigée sous la responsabilité éditoriale de l'agent commercial en charge de ce bien.
Agent en charge
Ljiljana Kascelan - RE/MAX Riviera
Ljiljana Kascelan

Ljiljana Kascelan

RE/MAX Riviera


Montrer...
Montrer...

Programmons une visite

 
Ljiljana Kascelan

RE/MAX Riviera

Jadranski put bb
Budva

Budva, Budva, Monténégro
85310

Favoris

Partager et comparer


Derniers biens affichés

Partager et comparer