Kinnistu - Müüa - Budva Budva Montenegro


Exclusive land of grand proportions, Budva

Budva - Budva - 85310Montenegro
ID: 700021009-52
Üldpind (m²)
10,000
Maa tüüp
Põllumajandusmaa, Elamumaa, Maa raudtee, jaama ja sellega seotud rajatisteks, Park, Transport-teede ehitamiseks
Maa sihtotstarve
Cat.II Residential Area, Semi-Residential Area, Täpsustamata
Crnogorski
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Plac se nalazi na odmjerenoj nadmorskoj visini, u rijetkoj prirodnoj oazi Budve, sa koje se pruza pogled na grad i more. Indeks zauzetosti UP je do 25%, maksimalni indeks izgradjenosti je 0,90. Maksimalna spratnost je tri nadzemne etaže (ne racunajuci suteren). U kombinaciji kamena i stakla, modernog i tradicionalnog, sa tendencijom kompletnog ušuškavanja u zeleni ambijent, projekat nudi raritet na budvanskoj obali. Najmanje 40% parcele se oplemenjuje kroz hortikulturno uredjenje. U okviru stambenih zona mogu se planirati sadržaji koji ne ometaju osnovnu namjenu, kao što su: trgovina, ugostiteljstvo, smještaj turista, sport, rekreacija... Cjelokupan kompleks ima za cilj da odiše spojem moderne i tradicionalne arhitekture, vješto uklopljene u ambijent. Svaki objekat imace bazen i parking prostor, i bice povezani zajednickim stazama.
Budva je primorski gradic u Crnoj Gori i jedno od najstarijih naselja na Jadranu, koje je sacuvalo svoj istorijski centar sa mediteranskom arhitekturom, dok je obalno podrucje oko Budve postalo centar crnogorskog turizma, poznat po pješcanim plažama, bogatoj tradicionalnoj gastronomskoj ponudi i nocnom životu.Omadused

vaade merele
Asukoht
elekter
vesi
Kogu maakleri poolt antud informatsiooni saab lugeda usaldusväärseks, kuid selle tegelikkusele vastavust ei tagata ja informatsioon tuleb iseseisvalt üle kontrollida. Käesolevaga ei anta objektiga seoses mistahes kinnitusi või tagatisi.
MAAKLER
Ljiljana Kascelan - RE/MAX Riviera
Ljiljana Kascelan

Ljiljana Kascelan

RE/MAX Riviera


Näita...
Näita...

Saada sõnum

 
Ljiljana Kascelan

RE/MAX Riviera

Jadranski put bb
Budva

Budva, Budva, Montenegro
85310

Lemmikud

Jaga ja võrdle


Hiljuti vaadatud

Jaga ja võrdle