House - For Sale - Stari Aerodrom Podgorica Montenegro


Kuća na prodaju u Podgorici

Stari Aerodrom - Podgorica - Montenegro
ID: 700011020-16
Total Rooms:
13
Bedrooms:
5
Bathrooms
3
Total SqM
300
Lot Size (m2)
500
Year Built
1996

Num. of Floors:
3
Crnogorski
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodaje se prostrana kuća na Starom Aerodromu, na atraktivnoj i mirnoj lokaciji sa unutrašnjom površinom od 300m2, koja se nalazi na placu od 500m2. Ima tri stambena nivoa, sa prizemljem, spratom i potkrovljen, kao i dva zasebna ulaza. Objekat je izuzetno kvalitetno građen i moderan. Na prvom spratu nalazi se prostrana dnevna soba i trpezarija. Unutrašnje stepenice vode do tri spavaće sobe. Svaka od njih stilski je namještena, a najveća od njih posjeduje i đakuzi. Kuća je okružena lijepim dvorištem sa izgrađenim prostorom za druženja i roštilj. Obezbijeđena je sa visokom ozidanom ogradom koja pruža osjećaj mira i ugodnosti za porodični život.

Opis naselja:

Stari Aerodrom je naselje u Podgorici. Nalazi se na mjestu nekadašnjeg vojnog aerodroma, otuda i ime "Stari aerodrom". To je jedna od rijetkih četvrti koja je prošla kroz veliko građevinsko širenje. Sastoji se od dva dijela: prve faze, gdje se pretežno nalaze stambene zgrade i druge faze, gdje se nalaze privatne kuće.

Features

Multilevel House
Garden
Parking
Terrace/Deck
Attic
Central Air
Furnished
Parquet floor
Good reachable traffic
Near Bus
Near Fitness centre
Near Park
Near Public Transportation
Near Railway station
Near Shops
Private
Residential
ADSL
Electricity
Heating
Water
All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Managing Agent
Igor Vlaovic - RE/MAX Capital
Igor Vlaovic

Igor Vlaovic

RE/MAX Capital


Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Igor Vlaovic

RE/MAX Capital

Dzordza Vasingtona 114
Podgorica

Podgorica, Podgorica, Montenegro
81000

Favourites

Share & Compare


Recently Viewed

Share & Compare