Apartamento - Venda - Cetinje Cetinje Montenegro


Komforan jednosoban stan na prodaji u Cetinju

Cetinje - Cetinje - Montenegro
Date Available: 24/10/2018
ID: 700011007-102
Total de Assoalhadas
4
Quartos
1
Casas de Banho
1
Total m²
67
Ano Construção
1952
Lugares de Estacionamento
1

Nº de Andar
1º Andar
Crnogorski
Disclaimer:
A tradução da descrição do imóvel foi feita com o serviço Google Translate o que não garante a precisão do resultado. A tradução pode não ser exactamente o que está na língua original.
Komforan jednosoban stan 67 m2 na prodaji u samom centru Cetinja. Stan se nalazi u manjoj stambenoj zgradi na prvom spratu, sa kojeg se pruža pogled na park i zgradu Austrijskog poslanstva. Zahvaljujući odličnoj lokaciji, ovaj stan predstavlja idealan potencijal kako za organizaciju porodičnog, tako i za organizaciju poslovnog života. Obzirom da je Cetinje istorijska prijestonica Crne Gore, stan predstavlja odličnu rentalnu investiciju. Struktura stana je lako prilagodljiva preuređenju u dvosoban stan, o čemu govori i njegova kvadratura. Stan sadrži komforan dnevni boravak sa izlazom na zastakljenu terasu, posebnu trpezariju i posebnu kuhinju, veliki hodnik, spavaću sobu i kupatilo. U cijenu stana je uključen podrum i garažno mjesto.
Stan je djelimično renoviran prije 10 godina (promijenjene su vodovodne i elektro instalacije, keramika u kuhinji)

Opis mjesta:

Cetinje je grad sa posebnom istorijom i tradicijom. Poznat je i kao turistička destinacija i grad studenata. Nalazi se na 672 m nadmorske visine, na udaljenosti svega pola sata od mora i planine Lovćen. Svojom prijatnom klimom u ljetnim vrelim mjesecima predstavlja vazdušnu banju i ugodno mjesto za boravak i život. Stanovi na Cetinju se takođe dobro izdaju studentima i turistima, tako da kupovina stana predstavlja priliku za investiranje novca u rentiranje.

Características:

Estacionamento
Garagem
Terraço
Localização
Despensa
Centro da Cidade
Centro da Cidade
Perto da Igreja
Perto de Parque
Perto do Jardim
Residencial
Vista - Aberta
Vista - Magnífica
Água
Electricidade

Divisões

Dimensões

Tamanho da Divisão

Terraço
4.21 m²

Todas as informações presentes nesta página são da inteira responsabilidade do Agente/Director da Agência RE/MAX. Devem ser consideradas verdadeiras não excluindo, no entanto, a necessidade de serem verificadas. Estas informações não têm qualquer carácter vinculativo.
Agente
Kristina Ivanovic - RE/MAX Capital
Kristina Ivanovic

Kristina Ivanovic

RE/MAX Capital


Ver Telefone...
Ver Telefone...

Enviar mensagem

 
Kristina Ivanovic

RE/MAX Capital

Dzordza Vasingtona 114
Podgorica

Podgorica, Podgorica, Montenegro
81000

Favoritos

Partilhar & Comparar


Visto Recentemente

Partilhar & Comparar