Butas - Parduodama - Blok IX Podgorica Juodkalnija


Would you rather just reside or live with style?

Blok IX - Podgorica - Juodkalnija
Greitai bus
Date Available: 30/11/2019
ID: 700011006-145
Miegamųjų sk.:
1
Vonios kambarių sk.
1
Gyvenamasis plotas (m2)
39.07
Year/Month Built
2019/11

Aukštas
1
Crnogorski
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na prodaji jednosoban stan od 39 m2 u izuzetnoj građevini, EUROGLOBUS RESIDENCE -B, u Podgorici, Blok IX. Stan se nalazi na prvom spratu, sa pogledom na vrt. Ima otvoren, standardni plan, sa kuhinjom, dnevnom sobom i trpezarijom od 18 m2, sa izlazom na tereasu od 2,60 m2. Spavaća soba ima 11 m2, a kupatilo 4.9 m2.

Euroglobus Rezidence predstavlja novi moderan, inspirativan izraz arhitekture stanovanja u Podgorici. Na parceli od 3.000 m2 planirano je da se izgradi objekat sa dva aneksa(A i B), na tri sprata i sa dvije podzemne etaže. U osnovi objekat ima 620 m2 i bruto izgrađenost od 1.638 m2. Okolo objekta će se nalaziti uređene parking površine i vlastiti park od 400 m2. Objekat će biti zatvorenog tipa sa strogo kontrolisanim pristupom, pod fizičkom i elektronskom zaštitom 24 sata, 365 dana.
Nalazi se u Bloku IX, izlazi na tri dvosmjerne ulice i sa četvrte strane je planiran park.
Rok izgradnje je novembar 2019.
Euroglobus projekat pomjera i podiže standarde stanovanja i približava ih najvišim standardima EU. Korištenje novih materijala i inovativnih tehnologija gradnje omogućava izgradnju objekta koji je energetski efikasan, samodovoljan i po mjeri savremenih ekoloških standarda. Sve to obezbjeđuje budućim stanarima izuzetno komforno stanovanje na luksuznom nivou.
Već na samoj kapiji korisnik ovoga objekta se susreće sa novim tehnologijama i sa izuzetnim nivoom bezbjednosti. Eksluzivnost i kontrolu ulaženja u objekat vlasnicima stanova omogućenaje primjenom smart tehnologije upravljanja.
Fasada zgrade se radi u kombinaciji kamena, alubonda i staklenih površina, sa podizno kliznim sistemima zatvaranja. Izuzetan je termički omotač i zvučna izolacija, koja će stanarima zgrade pružiti veliku uštedu energije i potpuni mir.
Utisku prostranosti stana doprinose providini stakleni fasadni zidovi od poda do plafona kao i visina zidova od tri metra.
Objekat ima sistem prirodne ventilacije, pojačan modernim sistemom grijanja i hlađenja.
Protivpožarni sistemi su riješeni po protokolu EU iz 2017 godine.
Objekat će posjedovati svoju solarnu, fotonaponskom hibridnu elektranu, jednistvenog tipa u Evropi, koja će proizvoditi struju i omogućavati energetsku samoodrživost objekta.
Za stanovnike aneksa B to znači da će 9 mjeseci u godini imati besplatnu toplu vodu, sa malim dogrijavanjem tokom preostala 3 mjeseca o vlastitom trošku.
Objekat je statički riješen tako da trpi izmjene plana, spajanje stanova, pomjeranje ili uklanjanje pregrada. Ove izmjene budući vlasnici mogu uraditi isključivo dok je objekat u fazi planiranja. Takođe je u ponudi i dodatno opremanja stana luksuznijim materijalima.
Objekat ima podzemne garaže sa 35 parking mjesta i parking prostore na platou ispred zgrade, sa pojedinačnom površinom od 18 m2. Spoljašnja parking mjesta su pokrivena solarnim panelima i imaju rolo vrata sa senzorima za daljinsko upravljanje. Parking će biti snabdjeven opremom i priključnim mjestima za punjenje baterija električnih vozila. Garaža ima auto perionicu i lift za komunikacija sa spratovima. Prilikom kupovine stana obavezna je i kupovina mjesta za parkiranje sopstvenog automobila. Parking mjesto u nivou zgrade košta 7.500 EUR, a garažno mjestu u podrumu košta 9.800 EUR.
Posebnu konponentu stanovanja čini SPA centar na drugom, podzemnom nivou, sa bazenom (15 x 7 m), teretanom i saunom. Stanari bloka B će imati pravo da koristite centar dva sata, tri puta nedeljno. Panoramski lift “Otis” obezbjeđuje komunikaciju od spa centra do svih etaža i krovne terase.
Zelene terase daju poseban značaj i šarm kompletnom rješenju ovog arhitektonskog projekta.
Ovaj koncept stanovanja podrazumijeva članstvo u Klubu Euroglobus, koje će članovima pružiti mnoge povoljnosti.
Automobilių stovėjimo aikštelės mokestis
7,500 € For Sale

Požymiai:

ADSL
CATV/kabelis
Elektra
Satelitas
Saulės energija - šildymas
Šildymas - centrinis boileris
Vanduo
Italų
Modernus
Naujas pastatas
Apsauga - sistema
Apsauga - Stebėjimo sistema
Pirmas savininkas
Balkonas
Parkingas
Plaukimo baseinas
Akmuo
Neįrengtas
Parketinės grindys
Šildymas saulės energija
Gyvenamieji objektai
Gyvenvietė
Nesunkiai pasiekiami magistraliniai keliai
Prie mokyklų
Prie sporto centro
Privati nuosavybė
Vaizdas - atviras

Kambariai:

Išmatavimai

Kambario dydis

Svetainė/valgomasis
12,05 m2

Virtuvė
4,99 m2

Miegamasis
10,83 m2

Vonios kambarys
4,90 m2

Koridorius
3,66 m2

Balkonas
2,64 m2

Garažas
The garage has it’s own car-wash and the elevator that allows the communication between floors. When purchasing the apartments it is obligatory to purchase also the parking spot for the vehicle. The parking place in front of the building costs 7500 EUR and the one in the underground is 9800 EUR.
18 m2

Visa informacija nurodyta brokerio sąraše yra patikima, tačiau nėra garantuojama, todėl kiekvienu atveju turi būti patikslinama.
Managing Agent
Alma Henic - RE/MAX Capital
Alma Henic

Alma Henic

RE/MAX Capital


Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Alma Henic

RE/MAX Capital

Dzordza Vasingtona 114
Podgorica

Podgorica, Podgorica, Juodkalnija
81000

Adresynas

Share & Compare


Neseniai peržiūrėti

Share & Compare