Moradia - Venda - Kotor Kotor Montenegro


Izuzetna ponuda - porodična kuća u Kotoru, na prodaju

Kotor - Kotor - Montenegro
Acabado de Entrar
Date Available: 12/11/2018
ID: 700011001-1154
Total de Assoalhadas
15
Quartos
6
Casas de Banho
4
Total m²
284
Tam. do Lote (m²)
716
Lugares de Estacionamento
4
Crnogorski
Disclaimer:
A tradução da descrição do imóvel foi feita com o serviço Google Translate o que não garante a precisão do resultado. A tradução pode não ser exactamente o que está na língua original.
Zaliv Boke je fenomen prirode kako po svojoj ljepoti tako i po načinu nastanka. U njemu se nalaze izuzetno vrijedni kulturni ostataci istorije ovog područja, koja seže još od praistorijskog perioda. Idealno postavljena prirodna cjelina zaliva u svom okrilju je razvila mediteransku kulturu i arhitektonsko nasljeđe malih gradskih kamenih cjelina i naselja, dobro očuvanih do današnjih dana. Po svojoj prirodnoj i kulturnoj vrijednosti Boka je uvrštena u deset najljepših zaliva na svijetu i kao takva se nalazi na UNESCO listi zaštičenih područja.
Posjedovati ličnu nekretninu na ovakvom mjestu znači imati privilegiju života na jednom od najljepših urbanih i prirodnih dijelova svijeta. Ne samo življenje, nego i odmor, čak i najjednostavnija šetnja po ovome dijelu Crne Gore predstavlja prefinjeno zadovoljstvo i praznik za oči i dušu koje ispunjavaju more, visoke planine koje ga okružuju, kamene palace stare više vjekova i visoki zvonici crkava.
Na jednom od najljepših mjesta u Boki, pored crkve Sv. Eustasija, prodaje se prostrana porodična kuća, koja predstavlja biser za sve prefinjene kolekcionare nekretnina. Kuća koja je izgrađena na osnovi od 100 m2, ima tri nivoa i 218 m2 korisnog unutrašnjeg prostra, tri terase od ukupno 70 m2 i nalazi se na prostranom placu od 716 m2, okružena prostranom uređenom mediteranskom baštom sa cvijećem i voćem.
Ova porodična kuća je organizovana kao cjelina sa dvije stambene jedinice, koje su u isto vrijeme povezane i odvojene. Posjeduje šest spavaćih soba, četiri kupatila i tri dnevna boravka, koja izlaze na prostrane terase sa pogledom na raskošni mediteranski vrti i zaliv Boke. Kuća ima centralni sistem za grijanje i odvojene sisteme klima za hlađenje. U prostranom dvorištu koje okružuje kuću moguće je parkirati tri do četiri automobila, a tu se nalazi i zaseban pomoćni baštenski objekat.
Svojim budućim stanovnicima pružiće svu ljepotu života na ovom izuzenom mjestu - gotovo aristokratski osjećaj ekskluzivnosti i privatnosti, povezanost sa raskošnom ljepotom prirode, čar mediteranskog života - druženja sa neposrednim i veselim ljudima koji znaju da podijele radost življenja kroz fešte, ribu i vino i jednostavno uživanje u životu.

Características:

Mediterrânico
Estacionamento
Jardim
Terraço
Terraço
Varanda
Localização
Kitchenette
Mobilado
Campo
Perto da Igreja
Perto de Praia
Perto do Mar
Trânsito de Acesso Fácil
Vista para o mar
Água
Aquecimento
Aquecimento Central
Electricidade

Divisões

Dimensões

Tamanho da Divisão

Terraço
28 m²

Terraço
28 m²

Terraço
10 m²

Todas as informações presentes nesta página são da inteira responsabilidade do Agente/Director da Agência RE/MAX. Devem ser consideradas verdadeiras não excluindo, no entanto, a necessidade de serem verificadas. Estas informações não têm qualquer carácter vinculativo.
Agente
RE/MAX Capital - RE/MAX Capital
RE/MAX Capital

RE/MAX Capital

RE/MAX Capital


Ver Telefone...

Enviar mensagem

 
RE/MAX Capital

RE/MAX Capital

Dzordza Vasingtona 114
Podgorica

Podgorica, Podgorica, Montenegro
81000

Favoritos

Partilhar & Comparar


Visto Recentemente

Partilhar & Comparar