Vrijstaande woning - Te Koop - Kotor Kotor Montenegro


Izuzetna ponuda - porodična kuća u Kotoru, na prodaju

Kotor - Kotor - Montenegro
Nieuw op de markt
Datum beschikbaar: 12/11/2018
ID: 700011001-1154
Aantal kamers
15
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
4
Woonoppervlakte (m²)
284
Perceeloppervlakte (m²):
716
Parkeerplaatsen
4
Crnogorski
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Zaliv Boke je fenomen prirode kako po svojoj ljepoti tako i po načinu nastanka. U njemu se nalaze izuzetno vrijedni kulturni ostataci istorije ovog područja, koja seže još od praistorijskog perioda. Idealno postavljena prirodna cjelina zaliva u svom okrilju je razvila mediteransku kulturu i arhitektonsko nasljeđe malih gradskih kamenih cjelina i naselja, dobro očuvanih do današnjih dana. Po svojoj prirodnoj i kulturnoj vrijednosti Boka je uvrštena u deset najljepših zaliva na svijetu i kao takva se nalazi na UNESCO listi zaštičenih područja.
Posjedovati ličnu nekretninu na ovakvom mjestu znači imati privilegiju života na jednom od najljepših urbanih i prirodnih dijelova svijeta. Ne samo življenje, nego i odmor, čak i najjednostavnija šetnja po ovome dijelu Crne Gore predstavlja prefinjeno zadovoljstvo i praznik za oči i dušu koje ispunjavaju more, visoke planine koje ga okružuju, kamene palace stare više vjekova i visoki zvonici crkava.
Na jednom od najljepših mjesta u Boki, pored crkve Sv. Eustasija, prodaje se prostrana porodična kuća, koja predstavlja biser za sve prefinjene kolekcionare nekretnina. Kuća koja je izgrađena na osnovi od 100 m2, ima tri nivoa i 218 m2 korisnog unutrašnjeg prostra, tri terase od ukupno 70 m2 i nalazi se na prostranom placu od 716 m2, okružena prostranom uređenom mediteranskom baštom sa cvijećem i voćem.
Ova porodična kuća je organizovana kao cjelina sa dvije stambene jedinice, koje su u isto vrijeme povezane i odvojene. Posjeduje šest spavaćih soba, četiri kupatila i tri dnevna boravka, koja izlaze na prostrane terase sa pogledom na raskošni mediteranski vrti i zaliv Boke. Kuća ima centralni sistem za grijanje i odvojene sisteme klima za hlađenje. U prostranom dvorištu koje okružuje kuću moguće je parkirati tri do četiri automobila, a tu se nalazi i zaseban pomoćni baštenski objekat.
Svojim budućim stanovnicima pružiće svu ljepotu života na ovom izuzenom mjestu - gotovo aristokratski osjećaj ekskluzivnosti i privatnosti, povezanost sa raskošnom ljepotom prirode, čar mediteranskog života - druženja sa neposrednim i veselim ljudima koji znaju da podijele radost življenja kroz fešte, ribu i vino i jednostavno uživanje u životu.

Kenmerken:

Gemeubileerd
Keuken
Middeleeuws
Balkon
Dakterras
Parkeerplaatsen
terras
Tuin
Locatie
Aan/nabij zee
Goed bereikbaar
Nabij kerk
Op/nabij strand
Platteland
Zicht op zee
Centrale Verwarming (CV)
CV
Electriciteit
water

Kamers:

Dimensions

Room Size

Terras
28 m²

Terras
28 m²

Terras
10 m²

Ondanks de zorg die door de RE/MAX makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan RE/MAX niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.
Bemiddelende Makelaar
RE/MAX Capital - RE/MAX Capital
RE/MAX Capital

RE/MAX Capital

RE/MAX Capital


Toon...

VERSTUUR BERICHT

 
RE/MAX Capital

RE/MAX Capital

Dzordza Vasingtona 114
Podgorica

Podgorica, Podgorica, Montenegro
81000

Favorieten

Share & Compare


Laatst bekeken

Share & Compare