戸建 - 売買 - Kotor Kotor モンテネグロ


Izuzetna ponuda - porodična kuća u Kotoru, na prodaju

Kotor - Kotor - モンテネグロ
新規掲載
引渡し可能日(日/月/年): 12/11/2018
ID: 700011001-1154
部屋数
15
寝室数
6
バスルーム数
4
専有面積(㎡)
284
土地面積(㎡)
716
駐車場数
4
Crnogorski
Disclaimer:
不動産説明の翻訳はGoogle翻訳によって提供され、結果の正確性を保証するものではありません。 翻訳は元の言語の説明と一致しないことがあります。
Zaliv Boke je fenomen prirode kako po svojoj ljepoti tako i po načinu nastanka. U njemu se nalaze izuzetno vrijedni kulturni ostataci istorije ovog područja, koja seže još od praistorijskog perioda. Idealno postavljena prirodna cjelina zaliva u svom okrilju je razvila mediteransku kulturu i arhitektonsko nasljeđe malih gradskih kamenih cjelina i naselja, dobro očuvanih do današnjih dana. Po svojoj prirodnoj i kulturnoj vrijednosti Boka je uvrštena u deset najljepših zaliva na svijetu i kao takva se nalazi na UNESCO listi zaštičenih područja.
Posjedovati ličnu nekretninu na ovakvom mjestu znači imati privilegiju života na jednom od najljepših urbanih i prirodnih dijelova svijeta. Ne samo življenje, nego i odmor, čak i najjednostavnija šetnja po ovome dijelu Crne Gore predstavlja prefinjeno zadovoljstvo i praznik za oči i dušu koje ispunjavaju more, visoke planine koje ga okružuju, kamene palace stare više vjekova i visoki zvonici crkava.
Na jednom od najljepših mjesta u Boki, pored crkve Sv. Eustasija, prodaje se prostrana porodična kuća, koja predstavlja biser za sve prefinjene kolekcionare nekretnina. Kuća koja je izgrađena na osnovi od 100 m2, ima tri nivoa i 218 m2 korisnog unutrašnjeg prostra, tri terase od ukupno 70 m2 i nalazi se na prostranom placu od 716 m2, okružena prostranom uređenom mediteranskom baštom sa cvijećem i voćem.
Ova porodična kuća je organizovana kao cjelina sa dvije stambene jedinice, koje su u isto vrijeme povezane i odvojene. Posjeduje šest spavaćih soba, četiri kupatila i tri dnevna boravka, koja izlaze na prostrane terase sa pogledom na raskošni mediteranski vrti i zaliv Boke. Kuća ima centralni sistem za grijanje i odvojene sisteme klima za hlađenje. U prostranom dvorištu koje okružuje kuću moguće je parkirati tri do četiri automobila, a tu se nalazi i zaseban pomoćni baštenski objekat.
Svojim budućim stanovnicima pružiće svu ljepotu života na ovom izuzenom mjestu - gotovo aristokratski osjećaj ekskluzivnosti i privatnosti, povezanost sa raskošnom ljepotom prirode, čar mediteranskog života - druženja sa neposrednim i veselim ljudima koji znaju da podijele radost življenja kroz fešte, ribu i vino i jednostavno uživanje u životu.

機能

ロケーション
シービュー
ビーチ上/近く
交通の便良好
教会の近く
海上/近く
田舎
キッチン/ダイネット
備付け家具
暖房
暖房-セントラルボイラー
電気
ガーデン
テラス/デッキ
バルコニー
ルーフテラス
駐車場
地中海

間取り詳細

面積

部屋の広さ

テラス
28 ㎡

テラス
28 ㎡

テラス
10 ㎡

物件掲載エージェント/ブローカーによって提供するすべての情報は信頼できるものですが、それを保証するものではなく、個別に検証する必要があります。 いかなる保証や表明はされません。
担当者
RE/MAX Capital - RE/MAX Capital
RE/MAX Capital

RE/MAX Capital

RE/MAX Capital


閲覧...

お問合せ

 
RE/MAX Capital

RE/MAX Capital

Dzordza Vasingtona 114
Podgorica

Podgorica, Podgorica, モンテネグロ
81000

お気に入り

Share & Compare


最近閲覧した物件

Share & Compare