Villa Singola - In vendita - Kotor Kotor Montenegro


Izuzetna ponuda - porodična kuća u Kotoru, na prodaju

Kotor - Kotor - Montenegro
Nuovo sul Mercato
Data Disponibilità: 12/11/2018
ID: 700011001-1154
Totale Locali:
15
N. Camere da Letto:
6
Numero Bagni
4
MQ Totali
284
Superficie lotto Mq
716
Box e Posti Auto
4
Crnogorski
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Zaliv Boke je fenomen prirode kako po svojoj ljepoti tako i po načinu nastanka. U njemu se nalaze izuzetno vrijedni kulturni ostataci istorije ovog područja, koja seže još od praistorijskog perioda. Idealno postavljena prirodna cjelina zaliva u svom okrilju je razvila mediteransku kulturu i arhitektonsko nasljeđe malih gradskih kamenih cjelina i naselja, dobro očuvanih do današnjih dana. Po svojoj prirodnoj i kulturnoj vrijednosti Boka je uvrštena u deset najljepših zaliva na svijetu i kao takva se nalazi na UNESCO listi zaštičenih područja.
Posjedovati ličnu nekretninu na ovakvom mjestu znači imati privilegiju života na jednom od najljepših urbanih i prirodnih dijelova svijeta. Ne samo življenje, nego i odmor, čak i najjednostavnija šetnja po ovome dijelu Crne Gore predstavlja prefinjeno zadovoljstvo i praznik za oči i dušu koje ispunjavaju more, visoke planine koje ga okružuju, kamene palace stare više vjekova i visoki zvonici crkava.
Na jednom od najljepših mjesta u Boki, pored crkve Sv. Eustasija, prodaje se prostrana porodična kuća, koja predstavlja biser za sve prefinjene kolekcionare nekretnina. Kuća koja je izgrađena na osnovi od 100 m2, ima tri nivoa i 218 m2 korisnog unutrašnjeg prostra, tri terase od ukupno 70 m2 i nalazi se na prostranom placu od 716 m2, okružena prostranom uređenom mediteranskom baštom sa cvijećem i voćem.
Ova porodična kuća je organizovana kao cjelina sa dvije stambene jedinice, koje su u isto vrijeme povezane i odvojene. Posjeduje šest spavaćih soba, četiri kupatila i tri dnevna boravka, koja izlaze na prostrane terase sa pogledom na raskošni mediteranski vrti i zaliv Boke. Kuća ima centralni sistem za grijanje i odvojene sisteme klima za hlađenje. U prostranom dvorištu koje okružuje kuću moguće je parkirati tri do četiri automobila, a tu se nalazi i zaseban pomoćni baštenski objekat.
Svojim budućim stanovnicima pružiće svu ljepotu života na ovom izuzenom mjestu - gotovo aristokratski osjećaj ekskluzivnosti i privatnosti, povezanost sa raskošnom ljepotom prirode, čar mediteranskog života - druženja sa neposrednim i veselim ljudima koji znaju da podijele radost življenja kroz fešte, ribu i vino i jednostavno uživanje u životu.

Caratteristiche:

Altana - Terrazza sul Tetto
Balcone
Giardino
Parcheggio
Terrazza/Veranda
Ammobiliato
Cucina/Cucinotto
Posizione
Facilmente raggiungibile in auto
In campagna
Sulla spiaggia
Vicinanze Chiesa
Vicinanze Mare
Vista Mare
Acqua Corrente
Elettricità
Riscaldamento - Autonomo
Riscaldamento - Boiler Centrale
Mediterraneo

Locali:

Dimensioni

Dimensione Locali

Terrazzo
28 m2

Terrazzo
28 m2

Terrazzo
10 m2

Tutte le informazioni sono fornite dal relativo Agente Franchisee, i dati sono considerati validi ma non possono essere garantiti e dovrebbero essere verificati in ogni caso. MQ. commerciali, a titolo puramente indicativo.
Consulente Immobiliare
RE/MAX Capital - RE/MAX Capital
RE/MAX Capital

RE/MAX Capital

RE/MAX Capital


VISUALIZZA...

Richiedi informazioni

 
RE/MAX Capital

RE/MAX Capital

Dzordza Vasingtona 114
Podgorica

Podgorica, Podgorica, Montenegro
81000

Preferiti My RE/MAX

Share & Compare


Visitati Recentemente My RE/MAX

Share & Compare