Chalet - Venta - Kotor Kotor Montenegro


Izuzetna ponuda - porodična kuća u Kotoru, na prodaju

Kotor - Kotor - Montenegro
Nuevo en el Mercado
Date Available: 12/11/2018
ID: 700011001-1154
Habitaciones:
15
Num. de Dormitorios:
6
Número de Baños
4
Total M²
284
Tamaño del lot (m2)
716
Plazas de Garaje
4
Crnogorski
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Zaliv Boke je fenomen prirode kako po svojoj ljepoti tako i po načinu nastanka. U njemu se nalaze izuzetno vrijedni kulturni ostataci istorije ovog područja, koja seže još od praistorijskog perioda. Idealno postavljena prirodna cjelina zaliva u svom okrilju je razvila mediteransku kulturu i arhitektonsko nasljeđe malih gradskih kamenih cjelina i naselja, dobro očuvanih do današnjih dana. Po svojoj prirodnoj i kulturnoj vrijednosti Boka je uvrštena u deset najljepših zaliva na svijetu i kao takva se nalazi na UNESCO listi zaštičenih područja.
Posjedovati ličnu nekretninu na ovakvom mjestu znači imati privilegiju života na jednom od najljepših urbanih i prirodnih dijelova svijeta. Ne samo življenje, nego i odmor, čak i najjednostavnija šetnja po ovome dijelu Crne Gore predstavlja prefinjeno zadovoljstvo i praznik za oči i dušu koje ispunjavaju more, visoke planine koje ga okružuju, kamene palace stare više vjekova i visoki zvonici crkava.
Na jednom od najljepših mjesta u Boki, pored crkve Sv. Eustasija, prodaje se prostrana porodična kuća, koja predstavlja biser za sve prefinjene kolekcionare nekretnina. Kuća koja je izgrađena na osnovi od 100 m2, ima tri nivoa i 218 m2 korisnog unutrašnjeg prostra, tri terase od ukupno 70 m2 i nalazi se na prostranom placu od 716 m2, okružena prostranom uređenom mediteranskom baštom sa cvijećem i voćem.
Ova porodična kuća je organizovana kao cjelina sa dvije stambene jedinice, koje su u isto vrijeme povezane i odvojene. Posjeduje šest spavaćih soba, četiri kupatila i tri dnevna boravka, koja izlaze na prostrane terase sa pogledom na raskošni mediteranski vrti i zaliv Boke. Kuća ima centralni sistem za grijanje i odvojene sisteme klima za hlađenje. U prostranom dvorištu koje okružuje kuću moguće je parkirati tri do četiri automobila, a tu se nalazi i zaseban pomoćni baštenski objekat.
Svojim budućim stanovnicima pružiće svu ljepotu života na ovom izuzenom mjestu - gotovo aristokratski osjećaj ekskluzivnosti i privatnosti, povezanost sa raskošnom ljepotom prirode, čar mediteranskog života - druženja sa neposrednim i veselim ljudima koji znaju da podijele radost življenja kroz fešte, ribu i vino i jednostavno uživanje u životu.

Características:

Mediterránea
Localización
Balcón
Jardín
Parking
Terraza
Terraza Superior
Amueblado
Cocina
Campo
Fácial acceso de Tráfico
Junto a la playa
Junto al Mar
Junto Iglesia
Vista al Mar
Agua
Calefacción
Calefacción- Depósito Central
Electricidad

Habitaciones:

Dimensions

Room Size

Terraza
28 M2

Terraza
28 M2

Terraza
10 M2

Toda la información proporcionada por el agente se considera fiable pero no está garantizada y debe ser verificada independientemente.
Agente que gestiona la propiedad
RE/MAX Capital - RE/MAX Capital
RE/MAX Capital

RE/MAX Capital

RE/MAX Capital


Ver...

ENVIAR MENSAJE

 
RE/MAX Capital

RE/MAX Capital

Dzordza Vasingtona 114
Podgorica

Podgorica, Podgorica, Montenegro
81000

Favoritos

Comparte y Compara


Visto recientemente

Comparte y Compara